Новата година започна с поредно отличие за Античната крепост на нос Св. Атанас в Бяла

Красивата късноантична крепост на нос Свети Атанас край град Бяла бе отличена като победител в конкурса „Beautiful Company S.R.L.“ на ОРЛИ Туризъм.


Античната крепост в Бяла е лауреат в проекта ОРЛИ Туризъм за 2023 г. Наградата се присъжда на база на съществуващи оценки на уебсайтове, които съдържат отзиви като Google, Facebook и др. След събиране и анализ на данните, Античната крепост на нос Свети Атанас бе сред най-високо оценените организации в сектор „Туризъм“ в България.

ОРЛИ е уникална награда, с която могат да се похвалят само най-добрите организации, които се отличават с висок професионализъм и предоставят най-високо качество на туристическите услуги. 

Античната крепост на нос Св. Атанас отбеляза през 2023 г. поредна успешна година в развитието си като туристически обект. Допълнително, благодарение на финансовата подкрепа на Министерство на културата на Република България, през изминалата година бяха извършени множество нововъведения и подобрения на античния обект.

Екипът на Общинския културен институт /музей/ – гр. Бяла благодари на всички свои партньори, сътрудници и посетители за оказаната подкрепа за популяризирането и опазването на богатото културно-историческо наследство на България.

Желаещите да посетят крепостта и музея в Бяла са винаги добре дошли.

Заповядайте!

This image has an empty alt attribute; its file name is museum_picture2.png