Нова престижна награда за крепостта в Бяла

Античната крепост на нос Свети Атанас бе отличена като една от най-високо оценяваните туристически атракции на България за 2022 г.


Античната крепост в Бяла е лауреат в проекта Златна фирма. Наградата се присъжда на база на съществуващи оценки на уебсайтове, които съдържат отзиви като Google, Facebook и др. След събиране и анализ на данните, Античната крепост на нос Свети Атанас бе сред най-добре оценените организации в сектор „Туристическа атракция“ в България.

Античната крепост на нос Св. Атанас отбеляза през 2022 г. поредна успешна година в развитието си като туристически обект. Допълнително, благодарение на финансовата подкрепа на Министерство на културата на Република България, през тази година предстоят извършването на множество нововъведения и подобрения на античния обект.

Екипът на Общинския културен институт /музей/ – гр. Бяла благодари на всички свои партньори, сътрудници и посетители за оказаната подкрепа за популяризирането и опазването на богатото културно-историческо наследство на нашия край.

Желаещите да посетят крепостта в Бяла са винаги добре дошли. Заповядайте!