Бяла в пейзажи

Красивият Черноморски град стана вдъхновение на първа обща фотоизложба.


В изложбата са включени 15 фотографски произведения на 7 любители на фотографията от град Бяла, страната и чужбина. Всички фотографии са пейзажни снимки, вдъхновени от морето, природата и градската архитектура на Бяла.

Веселина Барки, Диана Полихронова, Екатерина Патока, Мая Ялъмова, Надя Костадинова, Александр Семенов и Тихомир Тодоров се включиха в първото издание на културната инициатива с вдъхновяващи любителски фотографии на град Бяла.

Културното събитие беше открито в залата за временни изложби на Историческия музей в гр. Бяла в 18:00 часа в понеделник, 1 август 2022 г.

Директорът на Общинския културен институт /музей/ – гр. Бяла – Деян Янчев представи това ново за музея начинание като опит за привличане на публики, отвъд традиционните за културния институт чрез насърчаване и разпространяване творчеството на талантливи творци и артисти. Надеждите на екипа на музея са, фотоизложбата да стане традиционна в културния календар на града и догодина в нея да се включат повече творци и създатели на културно съдържание.