Античната крепост на нос Свети Атанас бе отличена с престижна награда

Античната крепост бе избрана за  най-добър туристически обект на България за 2017 г.


Наградата е присъдена в годишната класация на читателите на списание Offline, единственото бордно списание по земя на най-големия национален пътнически автобусен превозвач Етап-Адресс. Над 75% от анкетираните читатели на списанието са гласували за Античната крепост на нос Св. Атанас.

Тази година, за пръв път Античната крепост на нос Св. Атанас бе номинирана и от Министерство на туризма за годишните награди в туризма на ведомството в категорията “Туристическа атракция/обект”.

От декември 2017 г. Античната крепост на нос Св. Атанас бе включена и в официалния интерактивен гид на България: iLoveBulagaria. iLoveBulgaria e част от международната мобилна платформа iLove и предоставя богата и полезна информация, както за България, така и за различните културни забележителности, туристически атракции и места за настаняване.

Античната крепост на нос Св. Атанас отбеляза през 2017 г. още една успешна година в развитието си като туристически обект. Екипът на Общинския културен институт /музей/ – гр. Бяла благодари на всички свои партньори, сътрудници и посетители за оказаната подкрепа за популяризирането и опазването на богатото културно-историческо наследство на нашия край.

Пожелаваме Ви весели празници и успешна 2018 година!